Saneeraus- ja peruskorjauspalvelut

Yrityksemme tarjoaa yksityishenkilöille sekä yrityksille laadukasta ja ammattitaitoista rakentamis- ja saneerauspalvelua.

Magiasaneerauksen asiakaslähtöinen ajattelutapa ja palvelu on ollut alusta lähtien kantava kulmakivi ja näitä periaatteita vaalimme yrityksessämme tunnollisesti.

Pääkaupunkiseudun luotettava yhteistyökumppani

Magiasaneerauksen toiminta keskittyy pääasiassa pääkaupunkiseudun alueelle. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle teemme toimeksiantoja sopimuksen mukaan.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja pitkän kokemuksen omaava. Yhdessä asiakkaan kanssa osaamme hakea tilanteisiin sopivia ratkaisuja, jotta asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat kunnolla toteutetuksi laadusta tinkimättä.

Laskutuksemme perustuu urakka- tai tuntityöhön sopimuksen mukaan. Me teemme sen minkä lupaamme! Erikoisalamme on huoneistojen ja toimitilojen kokonaisvaltainen saneeraus ja korjausrakentaminen. Kauttamme myös remonttiin liittyvät sähkö- ja putkityöt.

Olemme muka Luotettava kumppani- palvelussa.

Työntekijöillämme on voimassa oleva Työturvallisuuskortti sekä Valttikortti. Asentajamme ovat suorittaneet Kiilto Oy:n märkätila-asentaja kurssin.